Mahalle Halkı Yücel'den Memnun

Mahalle Halkı Yücel'den Memnun
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu Gökbel Yaylası’nda yayla sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yaylalara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Gökbel, Kestel, Karakocalı, Gömürgen ve Çıplaklı Mahalleleri’nin vatandaşları hafta sonu Gökbel’de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir araya geldi. Meclis Üyesi Ali Uğur’un da eşlik ettiği istişare toplantısında vatandaşlar, Başkan Yücel’e son iki yılda yaylalara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Yaylalarına ilk kez asfalt yapıldığını belirten vatandaşlar, ‘’Yaz kış kullandığımız yaylalarımızın yol sorunu çözüldü. Alanya Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.’’ dediler.

KARAKOCALI MUHTARI ŞERAFETTİN YİĞİT; ‘’MAHALLE HALKI MUTLU’’

Mahalle sakinlerinin hizmetlerden ve sosyal projelerden memnun olduğunu belirten Karakocalı Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğit, ‘Mahallemin ve yaylamızın bir çok hizmeti talep dahi edilmeden Alanya Belediyesi tarafından yerine getirildi. Bu da başkanımızın mahallelerle ve bizlerle ne kadar ilgili ve alakalı olduğunu gösteriyor.’’ dedi.

SİZLER İÇİN VAR GÜZÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Toplantıda mahalle sakinlerinin isteklerini de dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Halkımız için var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Alanya’da yaşayan herkesin yaylada evinin olduğunu ve yayla kültürüne de önem verdiklerini belirten Başkan Yücel, ‘’Bugüne kadar hep halkımın mutluluğu ve refahı için çalıştım. Çünkü halkımın mutluluğu bana ve ekibime güç veriyor. Her toplantıda da bahsettiğim gibi asfaltsız yol kalmayacak dedim ve gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Yaptığımız yol ve yatırımlarında kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Alt yapısını tamamladığımız yolları belirli bir program dahilinde asfaltlıyoruz. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra sosyal projeleri de hayata geçirmeye başladık. Halkımıza verdiğimiz sözleri inşallah tek tek yerine getireceğiz.’’ dedi.