Hayvanlar, "Finli Güzel" Gördü

Hayvanlar, "Finli Güzel" Gördü
Alanya Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Miss Finland Güzellik Yarışması’nın geçen yılki birincisi 22 yaşındaki Rosa Maria Ryyti, merkeze hayran kaldı.

Geçtiğimiz yıl Alanya’da düzenlenen Miss Finland Güzellik Yarışması’nda birinci olan ve ülkesinde de güzellik yarışmalarında tacı kimseye kaptırmayan Finli Rosa Maria Ryyti, Alanya Belediyesi’nin şu anda faal şekilde hizmet veren sahipsiz hayvan barınağını ziyaret etti. Hayvanlarla yakından ilgilenen Finli güzele, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz, Veteriner Hekim Hasan Eşit ve Alanya Detur Müdürü Terhi Alanya eşlik etti.

ROSA: “ALANYA’DA YAŞADIĞIM EN GÜZEL GÜN”
Bu yılki yarışmanın kampı için ilçede bulunan Alanya ve Finlandiya güzeli Rosa Maria Ryyti, barınağı çok beğendiğini söyledi. Ryyti; “2 yıldır Alanya’ya geliyorum. Yaşadığım en güzel gün bugün diyebilirim. Buraya gelirken çekincelerim vardı. Ama buraya gelince o korkularım gitti ve çok mutlu oldum. Burada hayvanlara çok iyi bakılıyor ve hepsi gerçekten çok sağlıklı. Hayvan severleri buraya davet ediyorum. Cins köpek yerine buradan bir köpek sahiplenmeliler.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Finli güzel Rosa Maria Ryyti, faal barınağın ardından hayvanlar için yapımı yeni tamamlanan Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı barınakları arasında bulunan Alanya Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Barınağa hayran kalan Rosa şunları kaydetti; “Burası beni gerçekten çok şaşırttı. Daha önce böylesine modern bir barınak görmemiştim. Uluslararası düzeyde böyle bir barınak görmek çok zor. Şu andaki barınakta hayvanlar mutlu ancak buradaki kaliteyi görünce onlar adına bir kez daha sevindim. Bunun için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum.”

Finli güzel Rosa Maria Ryyti, köpekler için hediye olarak getirdiği 15 kilogramlık yetişkin köpek mamasını yetkililere teslim ederek hizmetler için teşekkür etti.