Hasan Tanrıseven'den İtfaiyeci Ziyareti

Hasan Tanrıseven'den İtfaiyeci Ziyareti
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası” nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye İstasyonunu ziyaret etti.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası” nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte Alanya İtfaiye İstasyonunu ziyaret etti. Ziyarette ekipmanlar ve çalışma sistemi hakkında İtfaiye Müdürü Mehmet Oral’dan bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, İtfaiye Binasını ve yangına müdahale araçlarını inceledi.

TANRISEVEN “GECE GÜNDÜZ GÖREVLERİNİN BAŞINDALAR”
İtfaiye personeli ile yakından ilgilenerek çiçek veren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “300 bin nüfuslu uluslararası bir coğrafyaya sahip bir yerde görev yapan Alanya İtfaiye Çalışanları, oldukça zor bir görevi yerine getirerek, ateşle mücadele ediyorlar. İnsanların canını ve malını koruma noktasında fedakarca çalışan personelimiz bu işi yaparken de gece gündüz, bayram seyran demeden görevlerinin başında bekliyorlar. İşinizi severek yaparsanız her türlü zorluğun altından kalkarsınız. Personelimizin bu zor görevinde sağlık ve başarı diliyor, haftalarını tebrik ediyorum” dedi.

ATEŞİN KAHRAMANLARINDAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
66 personel ile 24 saat görevlerinin başında olduğunu söyleyen Alanya İtfaiye Müdürü Mehmet Oral, “İlçemizde 5 istasyon ile görevimizi aralıksız bir şekilde yerine getiriyoruz. 1 yıl boyunca 1.000 olaya müdahale ettik. Bu zamana kadar desteklerini bizden esirgemeyen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e ve Büyükşehir Koordinatörümüz Hüseyin Güney’e teşekkür ediyorum” dedi.

MESLEĞİMİ SEVİYORUM
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile sohbet eden Alanya İtfaiye İstasyonu personeli Mine Özkan, “Mesleğimde 5. yılın içerisindeyim. Mesleğimi çok severek yapıyorum. Hedefim İtfaiyecilik mesleğinden emekli olmak. İtfaiyeciler ateşin kahramanlarıdır” dedi.
Alanya İtfaiye İstasyonu Personelleri ise vatandaşların zor durumda kaldığı tüm olaylarda yanlarında olduklarını belirterek, böyle bir özel günde hatırlayarak bizleri yalnız bırakmadıkları için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ettiler.