GÜZELBAĞ, SİRGE, GÜMÜŞGÖZE VE YENİCE’DE 50 KİLOMETRE YOL HİZMETE SUNULDU

GÜZELBAĞ, SİRGE, GÜMÜŞGÖZE VE YENİCE’DE 50 KİLOMETRE YOL HİZMETE SUNULDU
Alanya Belediyesi’nin kırsalda yol genişletme ve düzenleme çalışması kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında Güzelbağ, Sirge, Gümüşgöze ve Yenice Mahalleleri’nde toplam 50 kilometre yol hizmete sunuldu. Alanya Belediyesi’nin kırsalda yol genişletme ve düzenleme çalışması kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında Güzelbağ, Sirge, Gümüşgöze ve Yenice Mahalleleri’nde toplam 50 kilometre yol hizmete sunuldu.

GÜNEY VE BURÇAKLAR’DA 10 KİLOMETRE YOLUN YAPIMINA BAŞLANDI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Güney ve Burçaklar Mahallesi’nde de 10 kilometre yolda genişletme ve düzenleme çalışması başlattı. Alanya Belediyesi kırsal mahallelerin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Güney ve Burçaklar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yol onarım talebini anında değerlendiren Alanya Belediyesi mahallenin içinden geçen yolda çalışma başlattı.

Daha önce batı mahallerinden Güzelbağ, Sirge, Gümüşgöze ve Yenice Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yol onarım ve yeni yol açılması yönündeki talepleri doğrultusunda bu bölgelerde yaklaşık 50 kilometre yolu hizmete sunan Alanya Belediyesi, Burçaklar ve Güney Mahallesinde 10 kilometre yolda çalışmasını sürdürüyor.

“BÜYÜK HİZMETLER ALDIK”

Güney Mahallesi Muhtarı Tevfik Yılmaz, tahmin ettiklerinden daha hizmet aldıklarını belirterek, “Belediye Başkamız mahallemizde her türlü hizmeti veriyor. Çok memnunuz. Gerçekten büyük hizmetler verildi. Yolarımız yapıldı ve yapılmayı devam ediyor. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.