Gladbeck -Alanya Doğtluk Derneğinden Ziyaret

Gladbeck -Alanya Doğtluk Derneğinden Ziyaret
Alanya Turizm ve Sanat Festivali’ne katılmak için Alanya’ya gelen, Alanya- Gladbeck Dostluk Derneği’nin bir grup üyesi, Dernek Eş Başkanı Müzeyyen Dressen Başkanlığında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
Alanya Turizm ve Sanat Festivali’ne katılmak için Alanya’ya gelen, Alanya- Gladbeck Dostluk Derneği’nin bir grup üyesi, Dernek Eş Başkanı Müzeyyen Dressen Başkanlığında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya’nın Almanya’daki kardeş şehri Gladbeck’te 3 yıl önce kurulan ve iki şehir arasındaki dostluk ilişkilerini güçlendirmek için çalışmalar yapan Gladbeck -Alanya Dostluk Derneği’nden 13 kişilik bir grup, Başkan Yücel’i ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 28 Mayıs Cumartesi başlayacak 16. Alaya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali programına da katılacak grup, festivale kadar Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri, yabancıların Alanya’ya yerleşim nedenleri konularında da görüş-alış verişinde bulunacak.

Alanya Belediyesi’nin sosyal sorumluluk alanında pek çok projeyi hayata geçirdiğini bildiklerini söyleyen Gladbeck -Alanya Dostluk Derneği Eş Başkanı ve Grup Sorumlusu Müzeyyen Dressen, “Gezimizin ağırlık konusu sosyal değişim. Grubumuzda da sosyal sorumluluk alanında çalışmalar yapan arkadaşlarımız bulunuyor. Sayın Belediye Başkanı Yücel, bizi kabul ederek Alanya Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgilendirdiler. Grubumuz, Cumartesi başlayacak Turizm ve Sanat Festivaline kadar Alanya’daki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi toplayacak. Sayın Başkana ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.