Fevzi Aydoğdu'nun Son Köşe Yazısı

Fevzi Aydoğdu'nun Son Köşe Yazısı
Alanya Gazetesi yazarlarından Siyasi Danışman Fevzi Aydoğdu son köşe yazısı ile Türkiye'nin AB ye olan tavrının yankılarını merkezinden analiz etti.
Türkiye'nin siyasi hamlelerinin AB ile olan ilişkilere olan yansımasını analiz eden Siyasi Danışman Fevzi Aydoğdu son köşe yazısında yine oldukça ilgi çekeceğe benziyor..

İşte Fevzi Aydoğdu'nun son köşe yazısının bir kısmı;

Türkiye'nin AB ye restine cevap gecikmedi, restine karşılık kendi Savunması na geçen AB birligi yeni mazeretler yeni kısıtlamalar için yine yeni  atak başlattı!! AB nin Başkanı Schulz, AP'den bir heyetin,, Türkiye'ye yapacağı ziyaretin, 'görüşmelerin formatı hakkında Ankara'yla anlaşma sağlanmadığı için ertelendiğini' belirten AP Başkanı Martin Schulz, 'al-seç yaklaşımının kabul edilemeyeceğini' söyledi.Türkiye'deki son gelişmeler üzerine Başbakan Binali Yıldırım ile Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulzrasında  gerçekleşen telefon görüşmesin de AP'den bir heyetin Türkiye'ye gönderilmesi planlanmıştı.Avrupa Parlamentosu Ankara'ya, AP Dışişleri Komisyon Başkanı Alman parlamenter Elmar Brok ile Türkiye raportörü Hollandalı parlamenter (Kati Piri'yi ) gönderme kararı almıştı.

Yazının devamını okumak için tıklayınız..