Fatih Ürkmezer, Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu

Fatih Ürkmezer, Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Ürkmezer, okulu ziyaret ettiğinde öğrenci sınıflarını da gezerek öğrencilerin ders etkinliklerini inceledi. Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Ürkmezer, onlara kitap okuma alışkanlığının önemini vurguladı.

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ziyaretin ardından Kaymakam Ürkmezer, okul öğretmenleriyle bir toplantı düzenledi. Öğretmenlere hitaben konuşan Ürkmezer, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları için desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

KAYMAKAM ÜRKMEZER'İN AÇIKLAMALARI:

"Değerli öğrenciler, yeni eğitim-öğretim dönemi ile hepiniz okullarınıza başladınız. Yeni eğitim döneminin hepiniz için hayırlı olmasını diliyorum. En baştan düzenli ve verimli bir şekilde derslerinize çalışmanız sizleri başarıya götürecektir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için çabalamanız çok önemli. Ayrıca en önemli dostunuz kitaplar olmalı. Bol bol kitap okumayı alışkanlık haline getirmeyi unutmayın. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum."

"Öğrencilerimizin akademik anlamda başarısı için her türlü destek ve motivasyonu vermeye devam edeceğiz. Sadece akademik başarı olarak değil öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da gelişmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın iyi bir insan ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için hep birlikte çalışacağız. Yeni eğitim-öğretim döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyor, tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum."