C Plakanın Değeri Kat Kat Artacak

C Plakanın Değeri Kat Kat Artacak
Alanya’da 713 servis aracına getirilen C Plaka tahditi Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Oda Başkanı Doğan Bacak bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret ederek uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bacak, “ servis hizmeti veren arkadaşlarımız C Plakaya tahdit getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel’e kapısında yatarak teşekkür etmeli. Çünkü, Şu an 10 bin liraya aldıkları plaka birkaç yıl içinde 100 bin liraya aşacak. Diğer yandan oda, Büyükşehir ve Emniyetimizle işbirliği içinde çalışıyoruz. Kaçak çalışanlara kesinlikle izin verilmeyecek. Önümüzdeki yıl her şey tamamen yoluna girecek. Kimsenin endişesi olmasın. Diğer yandan Gazipaşa Dolmuş Durağı’na yapmayı düşündüğümüz şoförlerimizin sosyal ihtiyaçlarını  karşılayacak projemiz için de Büyükşehir  Belediyemiz’den destek istiyoruz “ dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “ Alanya’nın kanayan bir yarasını daha odamızla işbirliği içinde çözdük. C Plakaya getirdiğimiz tahdit servis aracı işletmecilerini koruyacak ve para kazanmalarını sağlayacak, kaçak taşımacılığı da önleyecek. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğiz ve denetimlerimiz devam edecek. Esnaf arkadaşlarımız rahat olsun “ dedi.