Belediye Engelsiz Yaşam Fuarına Katıldı

Belediye Engelsiz Yaşam Fuarına Katıldı
Alanya Belediyesi, 'Engelsiz Turizm Kenti Alanya' sloganıyla İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarına katıldı. Bu yıl 9.’ su yapılan Engelsiz Yaşam Fuarı'nda (EYAF) ilk kez yer alan Alanya Belediyesi, standı ziyaret eden 5 engelli bireye ve ailelerine çekiliş sonucu ücretsiz tatil imkanı sunacak.

Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) temsilcilerinin katıldığı fuarda, yetkililer Alanya Belediyesi standında engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaları ziyaretçilere aktardı. Vatandaşların ve engelli bireylerin yoğun ilgi gösterdiği Belediye standında yapılacak çekilişin ardından 5 engelli bireye ve ailelerine ücretsiz Alanya tatili verilecek.

Engelsiz Yaşam Fuarı"nda Alanya Belediyesi"nin ilk kez yer aldığını belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ""Alanya Belediyesi’ni engellilik alanında Türkiye"de en büyük fuar çalışmasında temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Alanya Belediyesi yapmış olduğu çalışmalarla birçok belediye ve kuruluşa örnek oluyor. Fuarda Alanya Belediyesi"nin engellilere yönelik, çalışmalarını, projelerini ve "Engelsiz Turizm Kenti Alanya" sloganıyla ilçemizi tanıtıyoruz. Engelli vatandaşlarımız Alanya"da güvenli ve sorunsuz bir şekilde tatillerini yapabilirler. Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, özellikle engellilerimize yönelik ciddi anlamda çalışmalara ve projelere destek veriyor. Tüm engelli bireylerimizi ve ailelerini Alanyamıza tatil yapmaya bekliyoruz. Biz Belediye olarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz"" dedi.