ALTSO'ya Sürpriz Ziyaret

ALTSO'ya Sürpriz Ziyaret
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ALTSO’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, ALTSO’nun meclis toplantısına katıldı.

“İSTİKRAR ABİDESİ ÇAVUŞOĞLU”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ALTSO’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, ALTSO’nun meclis toplantısına katıldı.
Kaymakam Tanrıseven, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce bakkallar, bayiler ve esnaf guruplarına yönelik düzenlenen, 2016 yılı turizm sezonu öncesi hijyen bilgilendirme toplantısının ardından, ALTSO’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
TANRISEVEN “SÜPER LİG ALANYA’YA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR”
Alanya Ticaret Odası Meclis Toplantısında Alanyaspor’a herkesin destek çıkması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Tanrıseven, şunları söyledi; “Alanyaspor adını finale yazdırdı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının yönetim ve üyeleri Alanyaspor’a destek olmaları gerekir. Cuma günü Konya’da oynanacak olan maça herkesin gitmesini ve Alanyaspor’u desteklemelerini istiyoruz. Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkması bütün Alanya’nın ekonomisini canlandıracaktır. Alanya’nın Süper Lig’e çıkması için sizlerden de destek bekliyoruz.”
KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA OLARAK BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELDİK”
Mehmet Şahin ile devamlı turizm üzerine görüştüğünü belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “ALTSO’nun yapmış olduğu çalışmaları da yakından izliyoruz. Bu dönem işinizin zor olduğunu görüyoruz. Ancak, Alanya olarak bütün zorlukların üstesinden geldik ve gelmesini de biliyoruz. Hiçbir şekilde paniğe ve sıkıntıya gerek yok. Turizm sezonuna kısmen sıkıntılı başladık, fakat Hükümet birinci ve ikinci destek paketlerini açıkladı. Turizmciye birçok konuda büyük destek sağladı” dedi.
SAYIN ÇAVUŞOĞLU ALANYA İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 65. Hükümeti kuruldu. Bugün kurulan hükümet Alanya için büyük bir şans. Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu. 65. Hükümette bir istikrar abidesi olarak görev aldı. Sayın Bakana her zaman, her konuda ulaşıp sorunlarımızı iletebiliyoruz.”