ALTAV’dan Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret

ALTAV’dan Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Murat Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Murat Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ALTAV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV’ın 2016 yılı içerisindeki çalışmalarını ve ileri dönük projeleri ile ilgili, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi. Alanya’nın turizm alandaki kazanımlarını, 2016 yılı içerisinde yaşanan olumsuzluklar sonucunda büyük ölçüde kaybettiğini belirten Başkan Yücel, yapılacak olan çalışmalar ile yeniden turizmde istenen seviyeye ulaşılacağını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Murat Yücel, “Geride kalan yıllarda olduğu gibi ALTAV, bundan sonraki süreçte de Alanya’nın tanıtım çalışmalarına devam edecek. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’in öncülüğünde, arkadaşlarımızla birlikte daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ortak paydamız, Alanya ve Alanya için çalışmaktır” dedi.

TANRISEVEN “İÇ PAZARA YÖNELİK ÇALIŞMALARI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE DE YİNE DEVAM ETTİRMELİYİZ”
Aynı zamanda ALTAV Onursal Başkanı da olan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yapmış olduğu konuşmada şunları kaydetti: “Biliyorsunuz 2016 yılında yaşanan birtakım olaylar Alanya ekonomisinin lokomotifi olan turizmde bir takım olumsuzluklara yol açarak turizm pazarını etkiledi. Devletimizin Rusya ile yaptığı girişimler neticesinde olumsuzluklar hızla aşılıyor. Pasaportsuz seyahatin gerçekleşmesi ile de 2017 turizm sezonuna daha umutla bakabiliriz. Elbirliği içerisinde çok çalışmamız gerekiyor. 2016 yılında iç pazara yönelik çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de yine devam ettirmeliyiz.

KAYMAKAM TANRISEVEN “ANKARA PAZARINA EĞİLMELİYİZ”
Özelikle Ankara Pazarına eğilmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Tanrıseven, “Ankara Pazarına yönelik paket programlar hazırlarsak faydalı olacaktır. Ankara Alanya arası direk uçuşlar olduğu için, Ankara’da Alanya’nın tanıtımını yaparsak büyük bir başarı elde ederiz. Bugün birçok Turizm merkezleri sezonu kapatırken Alanya’da deniz sıcaklığı halen 29 derecelerde. Bu avantajdan yararlanmalıyız. Ankara çok cazip bir pazar olabilir. Dış pazardaki çalışmalarımızda artırmalıyız. Ortak paydamızın Alanya olduğunu düşünerek herkesin mutlaka Alanya için çalışması lazım. Gerekirse fuar fuar, kapı kapı gezerek Alanya’mızın marka olarak tanıtımını yapmamız lazım. Avrupa olmak üzere bize turist gönderen tüm pazarlarımıza Alanya’yı anlatmalıyız.”