Alanyaspor Yeni Yönetiminden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret

Alanyaspor Yeni Yönetiminden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, “Güzide şehrimizin takımı için esas görevimiz şimdi başlıyor” dedi.

Yapılan Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyen Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Yapılan seçime tek aday olarak katılarak yeniden kulüp başkanlığına seçildiğini belirten Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu için 60 kişilik eski yönetimin yerine 35 kişilik yeni yönetim belirlediklerini ve bu yeni yönetimi Kaymakam Tanrıseven’e tanıtmak amacıyla ziyaret ettiklerini söyledi. Kaymakam Tanrıseven’e yeni sezon öncesinde yapılan çalışmalar, gelecek yılın planlanması ve birçok konuda bilgi veren Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an hem antrenman sahamız, hem Oba Stadyumdaki sahamızın çimleri değişiyor. Saha içi ve dışındaki çalışmalarımızı da aralıksız devam ediyoruz. 7 Temmuzda takımımız Alanya’da toplanıp, Davraz’a kampa gidecek. Transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Kombine fiyatlarını belirledik. Kombine fiyatlarını bu hafta içi açıklamayı düşünüyoruz. Bu zamana kadar desteklerini bizden esirgemeyen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “HERKES GIPTA İLE BAKMALI”
Yeni yönetime hayırlı olsun temennisi ile söze başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanyaspor Süper Lig’e çıkarak tarih yazdı. Takımı el birliği ile Süper Lig’e çıkardık fakat esas görevimiz bundan sonra başlıyor. Takımımız şu an Süper Lig’de. Takımımıza daha fazla destek çıkmalıyız. Önümüzdeki sene hep birlikte takımı Süper Lig’de kalıcı olması için desteklerimizi sürdürmeliyiz. Güzide şehrimizin takımı, asansör takımı olmamalı. Transfer çalışmalarında şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Şehrimizin güzelliği ve güçlü bir yönetimle bütün futbolcular çalışmak ister. Altyapıya bu sene daha fazla önem vermeliyiz. Altyapıdan futbolcu çıkartıp takıma destek olmalıyız. Saha içi ve dışı geçen seneye göre çok farklı olmalı. Sahamızın içi ve dışı Süper Lig’e yakışır şekilde olmalı. Herşey yerli yerinde olmalı ki; gelen takımlar bize imrenmeli. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile görüşüp protokolü daha düzenli hale getireceğiz. Yeni sezona en iyi şekilde girmeliyiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Hasan Çavuşoğlu önderliğindeki yönetim kurulu üyeleri görüşlerini ve fikirlerini Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e sunarak, Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkmasında destek olan Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler.