Alanyalı girişimcinin uyku kabinleri projesine Avrupa birinciliği!

Alanyalı girişimcinin uyku kabinleri projesine Avrupa birinciliği!
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren Kepler Uyku Kabinleri, FAB Awards'ta "En İyi Misafirperverlik Girişimi" kategorisinde Avrupa Bölge Birinciliği ödülü kazandı. Proje, Alanyalı girişimci Ömer Alaettinoğlu tarafından yönetiliyor.

Alanya kökenli Kepler Kulübü, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hizmet veren "Uyku Kabinleri" projesi ile FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri'nde Avrupa Bölge Birincisi seçildi.

KEPLER KULÜBÜ, AVRUPA BÖLGE BİRİNCİSİ SEÇİLDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren Kepler Kulübü, seyahat edenlere konforlu bir dinlenme ve çalışma alanı sunan "uyku kabinleri" projesi ile Avrupa Bölge Birinciliği ödülü kazandı. Yatak, duş, dinlenme imkanları sunan bu yenilikçi konsept, havacılık sektörünün en prestijli ödüllerinden birini almaya hak kazandı.

YENİLİKÇİ KONSEPT, MİSAFİRPERVERLİK KATEGORİSİNDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023'te "En İyi Misafirperverlik Girişimi" kategorisinde öne çıkan Kepler Kulübü, seyahat öncesi yolculara konforlu bir mola imkanı sunan projeler arasında birinci olarak Avrupa genelinde kendisine bir yer edindi.

Kepler Kulübü Kurucusu ve Üst Yöneticisi Ömer Alaettinoğlu, ödül sonrası yaptığı açıklamada, "Havalimanlarında kısa süreli konaklama" alanında önemli bir marka olma hedefi taşıdıklarını ve bu markayı Türkiye'den dünya çapına taşımayı planladıklarını belirtti. Önümüzdeki dönemde dünya genelinde genişlemeyi hedefleyen Kepler Kulübü, Türk misafirperverliğini havalimanlarında daha etkin bir şekilde tanıtmayı amaçlıyor.