Alanya TSKGV başkanı ve yönetiminden toplu ziyaret!

Alanya TSKGV başkanı ve yönetiminden toplu ziyaret!
Alanya Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Başkanı Refik Özdemir ve yönetim kurulu, Alanya'da önemli ziyaretlere imza attı. Kaymakam Ürkmezer, Emniyet Müdürü Patat ve Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner, TSKGV heyetini ağırladı.

Alanya TSKGV Başkanı Refik Özdemir ve yönetimi, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Özdemir, vakfın çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Kaymakam Ürkmezer'e, vakfın Alanya'daki katkıları hakkında bilgi verilirken, işbirliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ PATAT'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Vakıf yönetimi, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat'ı ziyaret ederek, Ankara'da gerçekleşen hain saldırı sonucunda yaralanan emniyet güçlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında emniyet teşkilatının önemli rolü ve fedakarlığı vurgulanarak, vakfın bu süreçte emniyet teşkilatının yanında olduğu ifade edildi.

ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ GÜNER'E BAŞARI DİLEKLERİ

Son olarak, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner'i ziyaret eden Özdemir ve beraberindekiler, yeni öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Ziyaret sırasında Rektör Güner'e vakfın üniversiteye katkıları ve işbirliği potansiyeli hakkında bilgi verildi. Özdemir, Rektör Güner'e teşekkür ederek plaket takdim etti, işbirliği ve dayanışma mesajları iletilerek ziyaret sonlandı.