Alanya Dikkat! Fırtınaya Hazır Olun

Alanya Dikkat! Fırtınaya Hazır Olun
Meteoroloji Antalya Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bu akşam ile 10 Kasım tarihleri arasında Alanya'da gök gürültülü sağanak yağış kuvvetli fırtına bekleniyor.
Antalya genelinde bu akşamdan itibaren yağmur başlayacak. Yetkilier vatandaşların olası sel baskını vb olumsuzluklarla karşı dikkatli olmaları konusunda uyardılar. Meteoroloji Antalya 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre Antalya genelinde bugün ila 10 Kasım Perşembe günleri arasında kuvvetli fırtına beklenirken, Perşembe günü ise Antalya merkez ve tüm ilçelerinde fırtınayla birlikte gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.  
Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda," Yarın (Çarşamba) Marmara, Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde zaman zaman etkisini artırarak fırtına şeklinde, güney yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarların; Perşembe günü batı kesimlerde etkisini yitirmesi ancak İç Anadolu ile Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına şeklinde devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi - Ulaşımda Aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.