Alanya Belediye Başkanı, yeni huzurevi projesi için imzaları attı!

Alanya Belediye Başkanı, yeni huzurevi projesi için imzaları attı!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, atıl durumda bulunan eski belediye binasını huzurevi olarak kullanmak üzere projeyi hazırlayıp Kırbıyık A.Ş. ile protokol imzaladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nde yer alan eski belediye hizmet binasını huzurevi olarak dönüştürmek amacıyla Kırbıyık A.Ş. ile bir işbirliği protokolü imzaladı. Bu protokol ile Alanya Belediyesi Sultan-Sacit Özkan Huzurevi adıyla yeni bir huzurevi projesi hayata geçirilecek.

Alanya'da yaşlı vatandaşlara hizmet edecek bu tesis, toplam 22 yatak odasına ve 44 kişilik kapasiteye sahip olacak. Huzurevinde yemekhane, dinlenme ve aktivite odaları, doktor ve fizik tedavi odaları, kütüphane, atölyeler ve kış bahçesi gibi farklı alanlar da bulunacak. Projeyi tamamlamak ve hizmete açmak için en fazla bir yıl süre öngörülüyor.

Başkan Yücel, bu projenin Alanya'nın büyüklerine olan vefa borcunu ödeme amacını taşıdığını belirterek projeyi üstlenen Kırbıyık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık ve Sultan-Sacit Özkan ailesine teşekkür etti. Şahin Kırbıyık da projenin hayırseverlik esasıyla gerçekleştirildiğini ve en kısa sürede tamamlanarak Alanya'ya kazandırılacağını ifade etti.