Ziraat Bankası'ndan kart sahiplerine 750 TL destek ödemesi: Karşılıksız yardım için 10 günlük başvuru süresi

Ziraat Bankası'ndan kart sahiplerine 750 TL destek ödemesi: Karşılıksız yardım için 10 günlük başvuru süresi
Bankkart kullanıcılarına, market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde harika fırsatlar sunuluyor. Her 750 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, toplamda ise 750 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma şansı var. Kampanya 6 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Detaylar Bankkart Mobil uygulaması ve bankkart.com.tr adresinde bulunabilir.

Bankkart’ınızı kullanarak market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde harika fırsatlar olduğu belirtilerek her 750 TL ve üzeri alışverişinizde 75 TL, toplamda ise 750 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanılabileceği bildirildi.

Kampanya Zamanı ve Katılım Bilgileri

6 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu özel kampanyadan Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla RAMAZAN yazarak 4757’ye mesaj göndererek kolayca katılım yapılabileceği belirtilerek unutmayın, kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce katılım sağlamanız gerektiği ifade edildi.

Alışveriş ve Ödül Detayları

Bankkart’ınızla bu kampanyadan yararlanmak için Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde Bankkart POS cihazlarını kullanmanız gerektiği ifade edilerek her 750 TL ve üzeri alışverişinizde 75 TL Bankkart Lira kazanılabileceği ve aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek ve e-ticaret işlemleri kampanya kapsamına alınmayacağı vurgulandı.

Kampanya Detayları ve Uyarılar

Bankkart Liraları, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yükleneceği vurgulandı ve  bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en fazla 750 TL ile sınırlı olduğu belirtildi. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler kampanyaya dahil olmadığı bildirildi ve katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir ve karta para yükleme işlemleri kampanya dışında olduğu vurgulandı.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.