Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel 50.000 TL Avantajlı Kredi

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel 50.000 TL Avantajlı Kredi
Ziraat Bankası yeni başlattığı bir kampanya ile birlikte emeklilere özel acil 50.000 TL kredisi veriyor. EYT kredisi adı altında verilen bu kredilerden EYT ile emekli olan vatandaşlar Hem hızlı hem de kolay bir şekilde yararlanabiliyor.

Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan küresel ekonomik kriz sebebi ile vatandaşların alım gücü her geçen gün düşmeye devam ediyor. Bu sebepten dolayı bankalar arası rekabetin artması dolayısıyla Ziraat Bankası şimdilerde emeklilere özel yeni bir kredi kampanyası sunuyor. EYT ile emekli olan vatandaşlar için 50.000 TL hızlı ve acil nakit kredi imkanı sağlanıyor.

Kredinin Detayları

EYT kapsama altında pek çok vatandaş emekli olabilmiş ve erken yaşta emekliliğin tadını çıkarmaya başlamıştı. Kat fazla vatandaşlar prim borcunu tam olarak ödeyemediği için ya da eksik günlerden dolayı bu emekliliğe hak kazanamamıştı. Ziraat Bankası Bu bağlamda yeni başlattığı bir kampanya doğrultusundan 50.000 TL kredi imkanı sunarak EYT’lilerin prim borcunu daha kolay bir şekilde ödeyerek emekli olmalarına fayda sağlıyor. Böylelikle erken emekli olmak isteyen vatandaşlar EYT kapsamından yararlanmak isterse eğer 50.000 TL’lik kredi çekebilir ve prim borcunu bu şekilde ödeyebilir. Şartlar taşındığı takdirde Ziraat Bankası şubelerine giderek başvuruda bulunabilir 50.000 TL’ye kadar olan kredinizi çekebilirsiniz.

Kredinin Avantajları

Çekilen miktara bağlı olarak 36 ay ve 12 ay arasında değişen vade seçenekleri ile birlikte bu krediyi avantajlı şekilde çekebilirsiniz. Vade seçeneklerini belirledikten sonra kredinizi ödemeye başlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası mobil bankacılık üzerinden hızlı başvuru yapmak mümkün oluyor. Bir yandan Ziraat Bankası şubelerine giderek yüz yüze görüşme sağladıktan sonra yine bu şekilde de başvurunuzu sağlayabilirsiniz. Hızlı ve kolay başvuru seçenekleri ile beraber Ziraat Bankası EYT yöntemi ile emekli olmak isteyen kişilere ağustos ayı içerisinde böyle bir imkan sağladı.

Ziraat Bankası’na gittikten sonra ₺50.000 kredi için başvurunuzu yapıp gerekli şartları taşıdığınız takdirde bu krediyi değerlendirebilirsiniz. Aylık faiz oranı 2.69 şeklinde sunulduğu için çekilen 50.000 TL'yi daha kolay şekilde eve düşük miktarlarla ödeyebilirsiniz. 50.000 TL'de 36 ay 100.000 TL'de ise 12 aylık vade seçenekleri sunuluyor.