THY, 799 TL'den başlayan fiyatlarla ucuz bilet kampanyası duyurdu

THY, 799 TL'den başlayan fiyatlarla ucuz bilet kampanyası duyurdu
Türk Hava Yolları, seyahat planı olan vatandaşlar için 799 TL'den başlayacak ucuz uçak bileti kampanyası başlattı. Kampanya bugün ve yarın alınacak biletler için geçerli olacak. Detaylar açıklandı.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından seyahat planı olan vatandaşlar için bir fırsat sunuldu. THY, ucuz uçak bileti kampanyası başlattı. Bugün ve yarın alınacak olan biletler için geçerli olacak kampanyanın detayları duyuruldu.

799 TL’DEN BAŞLAYACAK

Ucuz uçak bileti kampanyası başlatıldı. Türk Hava Yolları (THY), ucuz uçak bileti kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu. Buna göre, 4-5 Nisan 2024 tarihinde alınan 799 liradan başlayan yurt içi uçak biletleriyle 1 Ekim-30 Kasım 2024 tarihinde seyahat edilebilecek.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler tüm yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfında 799 TL, ExtraFly pakette ücretler; İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 TL, PrimeFly pakette 1.249 TL olarak belirlendi. Bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler ExtraFly pakette 1.129 TL, PrimeFly pakette ise 1.189 TL oldu.