TEB’li Olanlara Müjde

TEB’li Olanlara Müjde
Türkiye ekonomi Bankası kullanıcılarına özel yeni başlattığı bir kampanya ile ihtiyaç kredisini avantajlı şekilde sunuyor. Bir yandan düşük faiz oranları bir yandan uzun vade seçenekleri ile teb’den ihtiyaç kredisi çekmek artık çok kolay olacak.

Şimdilerde yaşanan küresel ekonomik kriz gibi durumlardan dolayı pek çok vatandaşlığa alım gücünün düşüklüğü sorunu yaşanıyordu. Bu sebepten dolayı özellikle bankalar arasındaki rekabet daha da yoğunlaşmış ve sıklıkla kampanya durumları başlatılmıştı. Türkiye ekonomi Bankası da bu bankalardan biri olarak kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Daha rahat ve kolay bir şekilde kredi çekebilmek için ihtiyaç kredilerinde hem düşük faiz oranları hem de uzun vade seçenekleri olarak imkanlar sağladı. Bu imkanlardan yararlanmak için gerek mobil cihaz üzerinden gerek Türkiye ekonomi Bankası şubeleri üzerinden başvurmak mümkün oluyor.

Kredinin Detayları

Kredinin detaylarına inildiğinde 36 aya kadar vade seçenekleri sunulduğu için daha kolay ödeme imkanı sağlanıyor. Aylık 1944 TL taksit seçeneği sayesinde kolay ödeme imkanı ile bir yandan 36 aya kadar vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisine başvurmak oldukça kolay oluyor.

Başvurmak isteyen kişilerin TEB müşterisi olması gerekiyor. Müşteri olunduğu takdirde hızlı çekim imkanı da sunulmasından dolayı mobil cihaz üzerinden kolaylıkla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek meblağlar'da çekim yapmak isterseniz eğer TEB şubelerine giderek yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bir yandan uygun ve düşük faiz seçenekleri sayesinde çekilen kredilerde faiz oranları düşük tutuluyor.

20 Bin TL Hızlı Çekim

20.000 TL'ye kadar verilen bu kredilerde hızlı çekim imkanı sağlandığı için bir yandan kefilsiz ve belgesiz çekim imkanı sağlanıyor. Hızlı çekim seçeneği sayesinde Türkiye ekonomi bankası’nın sunduğu bu kampanyadan yararlanabilir ve hızlı şekilde 20.000 tl’nizi çekebilirsiniz. Başvuru onaylandığı takdirde 20.000 TL direkt olarak hesabınıza hızlı şekilde aktarılır. Hızlı ve kolay şekil ve bir yandan cepte üzerinden kolay başvuru seçenekleri sayesinde acil nakit ihtiyacınızı direkt giderebilirsiniz.

Kredi notu yüksek olan ve bir yandan düzenli SGK'lı işi olan ve TEB müşterisi olan pek çok vatandaş bu kredilerden yararlanabiliyor. Hızlı çekim seçeneğinden faydalanarak bu kredileri değerlendirebilirsiniz.