Opel Araçlar İçin 300.000 TL Kredi İmkanı Yüzleri Güldürdü

Opel Araçlar İçin 300.000 TL Kredi İmkanı Yüzleri Güldürdü
Opel marka araç sahibi olmak isteyen kişilere 300.000’ye varan kredi imkanı sunuluyor.

Opel, yeni başlattığı bir kampanya ile birlikte bu marka araca sahip olmak isteyen kişilere 300.000 TL’lik kredi ile daha kolay araç sahibi olma imkanı sunuyor.

Opel Grandland modeli için başlattığı kampanyayla 300 bin TL'ye kadar kredi seçeneği sayesinde daha kolay araç sahibi olmayı mümkün kılıyor. 12 aya kadar sunulan vade seçeneği ile birlikte faiz oranı olarak 1.99 oranında bir faiz sunuluyor. Kampanyaya ek olarak 100.000 TL’lik takas desteği de sunuluyor. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişiler Opel markasının sunduğu bu krediyi tercih edebilir.

Kampanya Şartları ve Süresi

1 ağustosta başlatılan bu kampanya 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin En azından son 6 aydır araçlarının kendilerine ait olması ve kaydının kendilerine ait olması gerekiyor. Bu şartlar sağlandığı takdirde 31 Ağustos’a kadar Opel marka araçlardan yararlanabilir ve uygun fiyatlara bu araçlara sahip olabilirsiniz. Takas için ekstra 100.000 TL de sunulmasından dolayı bu kampanyadan da yararlanarak hem uygun fiyatlara hem de avantajlı şekilde araç sahibi olmak mümkün oluyor.

opel-bu-ay-519-bin-liraya-satacak-opel-ocak-2023-guncel-fiyat-listesi-opel-corsa-yeni-astra-mokka-insignia-crossland-fiyat-listesi-g5xq.jpg

Opel Grandland ile En İyi Şartlarla Araç Sahibi Olmak Mümkün

Opel grandland bu markaya özel sunduğu 300 bin TL'lik kredi sayesinde daha uygun araç sahibi olmak isteyen kişilere avantajlı bir imkan sunuyor. bu şekilde hem avantajlı araç sahibi olmak ve bir yandan da taksit seçenekleri ile rahat bir şekilde ödeyebilir ödeyerek araç almak mümkün oluyor.

Ekstra 100.000 TL takas kredisi ile beraber hem avantajlı hem de yüksek miktarlarda kredi seçenekleri ile bu aracı rahatlıkla alabilirsiniz. Ağustos ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyada Opel Grand Land markası için bu durum geçerli olacak.

Opel araç seven kişiler hem araçlarını bu şekilde 100.000 TL ile takas edebilir hem de bu araçtan çok uygun fiyatlara sahip olabilir. 300 bin TL’ye kadar sunulan krediler sayesinde daha kolay bir şekilde Opel araca sahip olabilirsiniz.