Ödemelerin erken yapılacağı açıklandı: Hesaplarınıza göz atın

Ödemelerin erken yapılacağı açıklandı: Hesaplarınıza göz atın
Ödeme bekleyenler için sevindirici bir haber var! Ödemeler öne çekilerek bayram öncesi hesaplara yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, yaşlı ve engelli maaşlarının nisan ayı ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Bu sayede hak sahipleri paralarına erken kavuşmuş oldu.

Ödeme bekleyenlere güzel haber geldi. Ödemeler öne çekildi. Paraların bayram öncesi hak sahiplerinin hesabına aktarıldığı bildirildi. Ödemelerle ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan duyuru yapıldı.

PARALAR HESAPLARA YATIYOR

Maaşlar bayram öncesinde hesaplara yatıyor. Bakan Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılacağını bildirdi. Buna göre, yaşlı ve engelli maaşı alan vatandaşlar nisan ayı ödemelerini alabilecek. Ödemelere ilişkin açıklamada bulunan Göktaş, “Nisan ayına dair toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” dedi.

Nisan ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaklaşık 2,6 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,2 milyar TL engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını bildirdi.

BAKAN GÖKTAŞ DUYURDU

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Nisan ayı için toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.