Kredi Notu Düşük Olanlara Müjde Gibi Kampanya

Kredi Notu Düşük Olanlara Müjde Gibi Kampanya
Enpara tarafından başlatılan yeni kampanya doğrultusunda kredi puanı düşük olan kişiler 50.000 TL'ye kadar kredi çekebiliyor.

Daha önce borcunu ödemekte aksama sorunu yaşayan kişilerin Kredi notunda düşüklük sorunu olabilir. Öyle durumlarda kredi notu düştüğünde bir daha Kredi çekmek çok zaman alabilir.

Şimdilerde enpara ve Qnb Finansbank yeni başlattıkları bir kampanya doğrultusunda kişilerin daha rahat ve kolay bir şekilde Kredi çekebilmesi mümkün kılıyor. Yapılan bu kampanya doğrultusunda Kredi notunuz düşük olsa bile düzenli SGK'lı bir işte çalışıyorsanız eğer başvuru yapabilir ve kredinizi hızlı bir şekilde çekebilirsiniz. Hızlı şekilde kredinizi çekerek enpara üzerinden kredi notunuz düşük olsa bile çekim sağlayabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapmak isteyen kişiler enpara.com üzerinden hızlı başvuru ve kredi seçenekleri ile başvurusunu gerçekleştirebilir. İstenen gerekli bilgiler girildikten sonra kredi onaylandığı takdirde direkt olarak 50.000 TL hesabınıza aktarılır. Hızlı belgesiz kefilsiz çekim imkanı sayesinde kredi notu düşük olan kişiler bile kolaylıkla bu hizmetten yararlanabilir. Enpara ve Finansbank tarafından başlatılan bu kampanya doğrultusundan acil nakit ihtiyaçlarınızı bu şekilde giderebilirsiniz. Gerekli şartlar taşındığı takdirde en para resmî sitesi üzerinden ya da Finansbank mobil bankacılık üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanyadan Kredi notu düşük olan herkes rahatlıkla yararlanabilir. Kredi notu düşük olsa bile düzenli SGK’lı bir işte çalışıyor olmak T.C. vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak gibi şartlarla beraber başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Enpara.com üzerinden başvurunuzu gerçekleştirdiniz takdirde eğer başvurunuz olumlu yanıtlanırsa direkt olarak paranızı çekebilirsiniz.

Finansbank’ta yine düşük kredi notu olan kişiler için başlattığı bu kampanya doğrultusunda mobil bankacılık üzerinden ya da şubeler üzerinden başvuruyu kabul ediyor. bu şekilde Kredi notunuz düşük olsa bile kolaylıkla başvurunuzu gerçekleştirebilir.

Kredi çekimi sağlayabilirsiniz. Hızlı başvuru seçenekleri dışında bir yandan uzun vade seçenekleri ve düşük faiz oranları gibi pek çok avantajla beraberinde sunuluyor. Bu şekilde hızlı çekimi gerçekleştirerek enpara ile acil nakit ihtiyacınıza 50.000 TL’ye kadar giderebilirsiniz. Hızlı çekim gerçekleştirebilirsiniz.