İstanbulkart Kullanıcılarına Önemli Uyarı: Para İadesi İçin Son Günler!

İstanbulkart Kullanıcılarına Önemli Uyarı: Para İadesi İçin Son Günler!
İstanbulkart kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya duyurusu geldi! Artık İstanbulkart ile DeFacto mağazalarında yapılan alışverişlerde nakit para iadesi fırsatını kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

İstanbulkart kart kullananları yakından ilgilendiriyor. İstanbullu vatandaşların elinden düşürmeyip, neredeyse her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili dikkat çeken bir kampanya duyurusu yapıldı. Kampanya hakkında tüm detaylar belli olurken, nakit para iadesi fırsatına dikkat çekildi.

PARA İADESİ YAPILACAK

İstanbulkartlar toplu taşıma haricinde birçok alanda kullanılabiliyor. İstanbulkart ile yapılan kampanya açıklamasında, İstanbulkart ile DeFacto mağazlarında yapılacak tüm alışverişlerde %20 nakit iade edileceği bildirildi. Kampanyanın 3 Mayıs tarihine kadar süresi olacak.

İSTANBULKART KAMPANYA AÇIKLAMASINDA ŞÖYLE DENİLDİ;

İstanbulkart ile DeFacto mağazalarında yapılan tüm alışverişlerde ödemelerin %20’si nakit iade edilecektir.

Kampanya süresince kullanıcı tek bir kartı ile birden fazla kez ödül alabilecektir.

Maksimum ödül tutarı 200 TL’dir.

Kampanyaya tüm aktif İstanbulkart kullanıcıları katılım sağlayabilecektir.

Kazanılan ödül, başarılı işlemin ertesi günü alışverişin yapıldığı İstanbukart’a talimat olarak yatırılacaktır.

Yapılan işleminin gün içinde iptal edilmesi durumunda kullanıcı bu işleminden ödül alamayacaktır.

Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilir.
Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

BELBİM AŞ’nin sunduğu kampanyalardan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.