Hemen PTT'ye koşun, 50 bin TL Ödeme bu ay tekrar verilecek..

Hemen PTT'ye koşun, 50 bin TL Ödeme bu ay tekrar verilecek..
Hemen PTT'ye koşun, 50 bin TL Ödeme bu ay tekrar verilecek..

PTT tarafından başlatılan bu kredi kampanyası sayesinde emekli vatandaşlar kolay ve hızlı acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Üstelik PTT tarafından sunulan bu krediye şubeye gitmeye gerek kalmadan resmi internet üzerinden veya SMS yoluyla hızlı bir şekilde başvurabilirsiniz. Yaptığınız başvurunun sonucu 5 dakika içinde size iletilecektir.

90.000 TL'lik bu krediden düşük faiz oranlarıyla faydalanabilirsiniz. Bu sayede emekliler hem uygun geri ödeme seçeneklerinden hem de ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Bankanın talep ettiğe şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve başvuru yaptıysanız yüksek ihtimalle krediniz onaylanır ve aynı gün içerisinde paranızı hesabınızda bulabilirsiniz.

Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?

Emekli vatandaşlar için sunulan bu kredi kampanyasından faydalanmanız çok kolay. Bu ihtiyaç kredisinden faydalanmak için öncelikle PTT maaş müşterisi olmak gerekmektedir. Başvuru işlemlerinizi şubeye gitmeden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek mümkün. Dilerseniz internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir, ya da SMS yollayabilirsiniz. SMS ile başvuruda bulunmak isteyenler, "PTT" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazın daha sonra 3050 numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Emekli bir vatandaşsanız ve ek bir gelir arıyorsanız, acil nakit ihtiyacınız varsa 90.000 TL'lik ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. Üstelik bu kredi PTT tarafından sunuluyor. Yani bu kredi tamamen güvenilir ve avantajlı! Sizler de bu ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak istiyorsanız, resmi internet sitesi üzerinden veya 3050 numarasına SMS yollayarak kolay ve hızlı bir şekilde krediye başvurabilirsiniz. Başvuru yaptıktan 5 dakika sonra geri cevap gelecektir ve krediniz onaylandığı takdirde, aynı gün içerisinde paranızı hesabınızda bulabileceksiniz.