Günde 63 TL Ödeyerek TEB’den İhtiyaç Kredisi Çekebilirsiniz

Günde 63 TL Ödeyerek TEB’den İhtiyaç Kredisi Çekebilirsiniz
Şimdilerde alım gücünün düşmesi ile birlikte pek çok vatandaş nakitte ihtiyaç duyuyor.

Bir yandan nakit ihtiyacını gidermek zor olduğu için bankalardan kredi çekmek pek çok kişinin tercih ettiği bir alternatif olarak sunuluyor. Bu doğrultuda bankalar sürekli olarak yeni kredi kampanyası başlatıyordu. Türkiye ekonomi Bankası Bu kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

₺30.000 olarak belirlenen bu kredi miktarı ile birlikte düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile kredi çekebilir ve bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Ağustos ayı içerisinde başlatılan kampanya bu ay sonuna kadar devam ediyor. Böylelikle hızlı şekilde başvuru yapabilir 30.000 TL ve daha üzeri kredileri uygun taksitlerle çekebilirsiniz.

Kredinin Detayları

Kredinin detaylarına inildiğinde faiz oranının %1,99 olduğu görülüyor. Bir yandan günde 63 TL gibi bir miktarı bulan bu taksitle beraber 36 aya kadar vade farkı da isteyebilirsiniz. Uzun vade seçenekleri ve 1.99 oranındaki faiz oranıyla birlikte 30.000 TL’ye kadar Türkiye ekonomi Bankası’ndan kredi çekebilirsiniz.

Kredi çekiminde belgesiz kefilsiz kredi çekme imkânı sunulduğu için de hızlı çekim gerçekleştirilebilir. Başvurular gerçekleştirildikten sonra kredi onaylandığı takdirde 30.000 TL direkt olarak hesabınıza aktarılır. Bu miktarlardan yararlanmak isteyen kişiler Türkiye ekonomi Bankası’na giderek detaylı görüşmeyi sağlayabilir. Bu şekilde hem kredilerden faydalanabilir hem de acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacının karşılanması ve düşük taksit seçenekleri ile herkesin yararlanabileceği şekilde sunuluyor.

Kimler Yararlanabilir?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın sunduğu 30.000 TL ihtiyaç kredisinden banka müşterisi olan ya da yeni banka müşterisi olan herkes yararlanabilir. Bir yandan kredi notu yüksek olan ve 18 yaşını doldurmuş olan aynı zamanda düzenle SGK’lı bir işte çalışıyor olan pek çok kişiye bu kredileri çekebilir.

Hızlı çekim seçeneklerinin yanı sıra mobil bankacılık üzerinden başvurunuzu sağlayarak başvuruyu da hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 30000 TL'nin üzerinde kredi çekmek isterseniz eğer Türkiye ekonomi Bankası şubelerine giderek bu şekilde de başvurunuzu yapabilirsiniz. Gerekli şartları sağladığınız takdirde Türkiye Ekonomi Bankası’nın kredilerinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz.