Gram altında fırtınalar kopacak! İslam Memiş'ten şok açıklama

Gram altında fırtınalar kopacak! İslam Memiş'ten şok açıklama
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 2024'te 2500 TL seviyesine ulaşacağını öne sürdü. Yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan Memiş, dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş, finans ve altın piyasalarında önemli bir ses olarak, gram altınla ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Önümüzdeki yılın gram altın için büyük değişimlere sahne olacağını ve 2500 TL'ye kadar tırmanabileceğini öne sürdü.

Memiş, bu değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayarak yatırım kararlarının profesyonel kurumlar tarafından verilmesi gerektiğini belirtti. Ancak, yatırımcıların dikkate alması gereken önemli noktaları da paylaştı.

DİKKAT ÇEKEN YATIRIM TAVSİYELERİ: DOLAR, ALTIN VE BORSA

Doların güçlendiği bir dönemde olduğumuza dikkat çeken Memiş, Ekim ayında dolar karşısında varlıklarda bir ralli beklediğini dile getirdi. Yatırımcılara, bu rallilerin hazırlığını bugünden yapmalarını önerdi. Ayrıca, ons altında bir düşüş yaşandığında, altına geçiş yapmanın uygun olabileceğini ve altın almak isteyenlerin hazırlıklarını şimdiden yapmalarını vurguladı.

İSLAM MEMİŞ'İN ALTIN ALMAK İSTEYENLERE ÖNERİLERİ

Şu anda gram altının 1658 TL seviyesinde olduğunu belirten Memiş, serbest piyasalarda ise 1703-1711 TL arasında işlem gördüğünü ifade etti. Düşüş beklentilerine rağmen, ons altında bir düşüş yaşanması durumunda da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Memiş, altın almak isteyenlere 2024 yılı için gram altının 2500 TL olacağını kafalarına yazmalarını önerdi. Ancak, altın borçlanmayı tavsiye etmeyip, alışverişlerde sözleşme yapılmasını önerdi. Bu şekilde gereksiz tartışmaların önüne geçilebileceğini belirtti.