Garanti BBVA ile 35.000 TL Kredi İlaç Gibi Gelecek

Garanti BBVA ile 35.000 TL Kredi İlaç Gibi Gelecek
Garanti BBVA müşterilerine özel bir yeni müşterilere özel başladığı bir kampanya ile 35 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunuyor.

Bankalar sürekli olarak kampanya başlatması ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çeşitli kredi seçenekleri sunuyor. Garanti Bankası yeni başlattığı bir kampanya ile birlikte hızlı çekim imkânı ile beraber 35.000 TL’lik kredi kampanyası sağlıyor. Bu kredi kampanyası ile beraber acil nakit ihtiyaçlarınızda başvuruda bulunabilir direkt olarak 35.000’ye alabilirsiniz. Başvurunuz olumlu yanıtlandığı takdirde Garanti Bankası direkt olarak parayı hesabınıza aktarıyor.

Garanti BBVA Kredi Detayları

Kredi detaylarına inildiğinde belgesiz ve kefilsiz olduğu ve bir yandan farklı vade seçenekleri dikkat çekiyor. 35.000 TL’lik krediyi istek doğrultusunda 3 ay 6 ay ya da 12 ay gibi farklı vade seçenekleri ile Tercih edebilirsiniz. Bir yandan faiz oranlarının düşük olması ile beraber daha rahat ve kolay bir şekilde ödeme seçenekleri sunuluyor. Garanti Bankası düşük faiz oranları ve 12 aya kadar sunduğu vade seçenekleri ile hızlı çekim imkânı ile nakit ihtiyacı olan müşterilere avantajlı bir kredi çekim imkânı sunuyor.

Hızlı çekim imkânı kefilsiz belgesiz çekim gibi birbirinden farklı avantajlar sayesinde Garanti Bankası müşterisi olarak bu kredilerin yararlanabilirsiniz. Başvuru yapmak isterseniz eğer Garanti Bankası şubelerine giderek buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Garanti Bankası şubelerine giderek yüz yüze görüşme gerçekleştirip yine Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kimler Yararlanabilir?

Garanti Bankası müşterisi olan ya da yeni müşterisi olan herkes kolaylıkla 35 bin TL’lik krediye başvuruda bulunabilir. Başvuru gerçekleştirildiğinde eğer olumlu yanıtlanırsa 35 bin TL direkt olarak hesaplara aktarılır. Garanti Bankası sunduğu bu kampanya ile birlikte banka müşterisi olan herkese kolay başvuru imkânı ve hızlı çekimi imkanı sunuyor.

Kredi notunuz yüksek olduğu takdirde düzenli SGK’lı bir işte çalışıyorsanız eğer ve 18 yaşını doldurduysanız bu şartlarla beraber Garanti Bankası’na kredi başvuruda bulunabilirsiniz. Gerekli şartlarda taşıdığınız takdirde Hem hızlı çekim hem de kolay başvuru ile beraber nakit ihtiyaçlarınızı bu şekilde hızlıca giderebilirsiniz.