Emekliler İçin Kredi Seçeneği

Emekliler İçin Kredi Seçeneği
36 ay vade seçenekleri ile emekli vatandaşlar için düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Emekli vatandaşlar kimi zaman kredi çekmekte zorlansa da bazı bankalar özellikle emekli vatandaşların yararlanabileceği bir kredi imkanı sunuyor.

Denizbank bu bankalardan biri olarak yeni bir kredi seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Sunulan bu Kredi ile birlikte hem düşük faiz hem de 36 ay gibi uzun vade seçenekleri ile daha kolay kredi çekmek mümkün hale geliyor. Kolay kredi çekimi ve hızlı çekim imkanı sayesinde emekli olan vatandaşlar nakit ihtiyacı olduğunda bunu Denizbank sayesinde giderebilir.

Kredinin Detayları

Kredi miktarı 30.000 TL ile 50.000 TL arasında belirlenmiştir. Vade seçeneği olarak ise 36 ay şeklinde sunuldu. Faiz oranları ise düşük tutulması ile beraber genellikle çekilen miktara göre de değişkenlik gösteriyor.

Denizbank mobil cihaz üzerinden uygulama üzerinden başvurabilir ve bir yandan DenizBank şubeleri üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı başvuru ve hızlı çekim imkanı sayesinde DenizBank’ın sunduğu bu kampanyalar kredilerden yararlanabilirsiniz. Emekli vatandaşlara özel sunulan bu krediden yararlanmak için de Deniz Bankası müşterisi ya da yeni banka müşterisi olmayı Tercih edebilirsiniz.. hızlı çekim imkanı sunulduğu için kredi başvurusu onaylandığı takdirde para direkt olarak hesaba aktarılır.

Kimler Yararlanabilir

Emekli vatandaşlara özel sunulan bu kampanyadan emekli olan veya kredi notu uygun olan vatandaşlar yararlanabiliyor. Yüksek kredi notuna sahipseniz eğer Denizbank şubelerine giderek bu başvuruları gerçekleştirebilir ve hızlı şekilde nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. ₺30.000'den 50.000 TL'ye kadar çekim gerçekleştirebileceğiniz bu Kredi ile beraber acil nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 36 aya kadar vade seçeneği sunduğu için krediyi geri ödemek de kolay şekilde sağlanıyor.

Denizbank mobil uygulaması kullanıyorsanız eğer mobil bankacılık ile başvuruyu gerçekleştirmek mümkün oluyor. Daha yüksek miktarlarda çekim yapmak istendiğinde istediğiniz bank şubelerine giderek bunu iletebilirsiniz. Hızlı çekim ve bir yandan kefilsiz belgesiz çekim imkanı da sağlandığı için avantajlı bir kullanım imkanı sunuyor. Kolay başvuru seçeneği sayesinde 50.000 TL'ye kadar çekiminizi sağlayabilirsiniz. Faiz oranları da genellikle düşük tutuluyor.