Bayram tatilinde 7.500 TL karşılıksız destek için tek bir SMS yeterli

Bayram tatilinde 7.500 TL karşılıksız destek için tek bir SMS yeterli
Bankkart sahibi olanlar için Touristica'da harika fırsatlar var! Belirli tutarlarda alışveriş yapanlar Bankkart Lira kazanacak. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunuluyor.

Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica’da gerçekleştireceğiniz alışverişlerde harika fırsatlar sizi bekliyor! 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 5.000 TL Bankkart Lira, ve 100.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 7.500 TL Bankkart Lira kazanacaksınız. Üstelik, peşin fiyatına 9 taksit avantajından da yararlanabileceksiniz.

Kampanya Süresi ve Katılım Detayları

Bu muhteşem kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Katılım için, asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerekmektedir. Katılım sağlanmayan müşteriler kampanya avantajlarından yararlanamayacaktır.

Alışveriş ve Ödül Detayları

Bankkart POS cihazlarından yapacağınız alışverişler sonucunda kazandığınız Bankkart Liralarınız 7 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liraları 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kazanılan Bankkart Liraları, hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz gibi, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanabilirsiniz. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecektir.

Diğer Detaylar ve Uyarılar

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğiyle bu kampanyadan faydalanabilirler. Kampanyadan yararlanılan işlemlerin iptal veya iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Touristica, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.