Ay Sonuna Kadar Ramazan Bayramı Alışverişlerinde 1.000 TL Hediye Edilecek

Ay Sonuna Kadar Ramazan Bayramı Alışverişlerinde 1.000 TL Hediye Edilecek
Bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerinde yapacağınız alışverişlerde büyük fırsatlar sizi bekliyor. Her 2.500 TL ile 4.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 250 TL, 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 500 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Toplamda 1.000 TL'ye kadar Bankkart Lira avantajından yararlanmak için hemen alışverişe başlayın!

Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde yapacağınız alışverişlerde harika fırsatlar sizi beklediği açıklandı. Bununla beraber her 2.500 TL ile 4.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 500 TL Bankkart Lira kazanılacağı belirtilerek toplamda 1.000 TL’ye kadar Bankkart Lira avantajından yararlanılabileceği ifade edildi.

Kampanya Şartları ve Detayları

Bu özel kampanya, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilerek kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından veya bankkart.com.tr adresinden başvuru yapılabileceği aktarıldı. Ayrıca kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamanız gerektiği vurgulanarak Bankkart POS cihazlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak alışverişlerinizde Bankkart Lira kazanılabileceği paylaşıldı.

Detaylı Kampanya Kuralları

Kampanya kapsamında, ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılan giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil olmadığı vurgulanarak kampanya sadece Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir ve her müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabileceği aktarıldı. Kazanılan Bankkart Liraları, işlemin hemen ardından kartınıza yüklenecek ve kullanıma hazır olacaktır.

Ödeme ve Kullanım Kolaylığı

Bankkart’ınızla yapacağınız alışverişlerde kazandığınız Bankkart Liralarınızı hesap kesim tarihine kadar istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ayrıca, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de bu liraları kullanabilirsiniz. Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle gerçekleştirdiğiniz harcamalar kampanyaya dahildir.

Diğer Kampanya Detayları ve Uyarılar

Katılım, sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda, kazanılan Bankkart Liraları geri alınacak ve hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır. Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez. T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.