Ay Sonuna Kadar Başvuranlara 17.500 TL Karşılıksız Destek Verilecek

Ay Sonuna Kadar Başvuranlara 17.500 TL Karşılıksız Destek Verilecek
Akbank, SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyanlara 15 bin TL'ye varan nakit promosyon ve toplamda 17 bin 500 TL'ye varan ödül kazanma şansı sunan özel bir kampanya başlattı. Emekliler, maddi anlamda önemli kazançlar elde edebilecekleri bu fırsattan yararlanabilirler.

Akbank, emeklilere yönelik özel bir kampanya başlattı. 30 Nisan’a kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar, toplamda 17 bin 500 TL’ye varan ödül kazanma şansını yakalayacakları belirtilerek  SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar, 15 bin TL’ye varan nakit promosyondan faydalanabilecekleri ifade edildi. Bununla beraber özel promosyonla emekliler, maddi anlamda önemli kazançlar elde edebilecekleri vurgulandı.

Chip-Para Ödülleriyle Ek Avantajlar

Hesabını Akbank’a taşıyanlar, Axess veya Wings kartlarından ya da hesaplarından verecekleri her yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 2 bin 500 TL’ye varan chip-para ödülü kazanacaklar. Bu ödülle emekliler, alışverişlerinde ve faturalarında ek avantajlar elde edecekler.

Yüzde 0 Faizle Para Çekme İmkanı

Akbank, SGK emeklilerine özel olarak sunulan bir başka avantajla da dikkat çekiyor. Emekliler, maaşlarının yatmadan 4 gün öncesine kadar yüzde 0 faizle para çekebilecekler. Bu imkanla emekliler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için daha uygun koşullarda para çekebilecekler.

Akbank, emekli müşterilerine sunduğu bu ayrıcalıklarla finansal sektörde öncü ve yenilikçi bir yaklaşım sergilediği de ifade edilerek müşteri memnuniyeti ve finansal güveni ön planda tutarak, emeklilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı hedeflediği aktarıldı.