Akbank İhtiyaç Kredisi Veriyor

Akbank İhtiyaç Kredisi Veriyor
Bankaların yaptığı kampanyaları Akbank bir yenisini daha ekleyerek ihtiyaç kredisi kampanyası sundu. 3 ay erteleme imkanı ile birlikte Akbank herkesin rahatlıkla ödeyebileceği ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Akbank, kampanya sayesinde şimdi kredi çekimi yaptıktan sonra ekim ayı sonrasında ödemeye başlayabilirsiniz. Bir yandan düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri sayesinde daha kolay ödeme imkanı sağlanıyor. Şimdi hızlı çekim imkanı tercih ettikten sonra 3 ay sonra ödemeye başlayabilir ve kolaylıkla borcunuzu ödeyebilirsiniz. Yeni başlatılan bir kampanya olması ile birlikte Temmuz ayı son gününe kadar geçerli olan bu kampanyan 3 ay erteleme imkanı ile birlikte sağlanıyor.

Kredinin Detayları

50.000 TL ve daha altında çekilen kredi tutarlarında 36 ay 50.000 ve 100.000 TL arasında çekilen kredilerde 24 ay ve 100.000 TL ve üzeri çekilen kredilerde ise 12 ay olmak üzere vade seçenekleri belirlendi. Vadeler doğrultusunda ihtiyacınıza göre çekim yapabilir ve buna göre bir taksit ödeyebilirsiniz. Faiz oranları ise yine vadelerde olduğu gibi çekilen miktara göre değişkenlik gösteriyor.

Erteleme imkanı sunulması ile beraber eğer bu seçeneği tercih ederseniz borcunuzu 92 gün sonra ödemeye başlıyorsunuz. Akbank'ın sunduğu Bu kampanyada şu an çekim yapan kişilerin ekimde kredisini ödemeye başlaması biliniyor. 12 ay veya 36 ay vade seçenekleri arasındaki vadelerle çekilen miktarlara göre bu durum belirleniyor. Faiz oranları da aynı şekilde miktara göre değişiyor. Fakat buna rağmen genelde faiz oranları düşük tutuyor.

Kimler Yararlanabilir

Akbank müşterisi olan ya da yeni Akbank müşterisi olan ve bir yandan kredi notu uygun olan pek çok kişi bu krediden yararlanabiliyor. Kredi notu yüksek olan ve aynı zamanda düzenli SGK’lı bir işte çalışıyor olan kişiler Bu krediden yararlanabilecek. 50.000 TL ve 100.000 TL’nin de üzerine kullanan kredilerle beraber uzun vade seçenekleri sayesinde kolaylıkla ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Gerekli şartları taşıyan kişiler Akbank şubelerine giderek burada başvurusunu gerçekleştirebilir.. bir yandan Akbank mobil uygulama üzerinden de başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı başvuru ve hızlı çekim imkanı ile daha avantajlı bir şekilde sunuluyor.