ALTSO'da Kayıtlar Başladı

ALTSO'da Kayıtlar Başladı
İş sahibi kadınların, girişimci ruhlarını daha da geliştirmek, işlerini giderek büyütmek ve uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak hedefiyle, planlanan Kadın Girişimci Yönetici Okulu ALTSO'da düzenleniyor. Söz konusu kurslara 26 Eylül 2016’da şahsen başvurular başladı. Başvurular 27 Eylül Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek.
Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle düzenlenecek kadın girişimcilere yönelik ücretsiz eğitim programı, 28 Eylül 2016 tarihinde ALTSO'da başlayacak.
İşletmelerin sürdürülebilirliği için kadın girişimcilerimizin ihtiyaç duyduğu donanımın oluşturulmasını ve girişimcilere yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlayan eğitimler Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Gaziantep, Denizli, Adana, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Samsun, Bursa, Trabzon, Kocaeli, Hatay ve Mersin’in ardından Alanya’da gerçekleştirilecek.
Siz de, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından hazırlanan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitim programına başvurabilir, eğitimi başarıyla tamamlayarak, BÜYEM’den sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.
Yapmanız gereken tek şey, yönetici okulu başvuru formunu doldurmak! Başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantı adresine tıklayınız ()
Eğitime katılacak adayların, online başvuruların ardından, başvurunun geçerli olabilmesi için 26-27 Eylül tarihlerinde kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Takvim
Kayıt Kabul : 26-27 Eylül 2016
Adaylar 09:00 - 17:00 saatleri arasında kendileri için uygun olan bir zaman aralığında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na gelebilirler.
Bilgilendirme ve Kayıt Yeri : Alanya Ticaret ve Sanayi Odası
Atatürk Caddesi No:19 Alanya/Antalya
Eğitim Tarihleri : 28 Eylül – 17 Ekim 2016
Eğitim Yeri : Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu
Açılış : 28 Eylül 2016 Çarşamba / 13:30
SON BAŞVURU TARİHİ: 27 Eylül 2016
Not: Başvurular kontenjanla sınırlıdır. Kayıtlar, akademisyenlerle yapılan görüşmeler sırasında kesinleşmektedir.