Alkü'lü Öğrenciler Başkanı'nı Seçti

Alkü'lü Öğrenciler Başkanı'nı Seçti
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlık seçimleri sonuçlandı.

Öğrencilerin beklenti ve isteklerini yönetim organlarına iletmek; üniversite yönetim organları ile öğrenciler arasında etkili bir iletişim kurmak ve öğrencilerin eğitim-öğretim konusundaki kararlara katılımını sağlamak amacı ile yapılan ALKÜ Öğrenci Konseyi seçimleri sonuçlandı. Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Adil Bülent Taşbaş; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Bütün ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Selvi; öğrencilerin fakülte ve meslek yüksekokul temsilcileri katıldı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Bütün, seçimlerin şeffaf ve demokratik bir ortamda geçtiğini ve öğrencilerin seçimlere katılımından çok memnun olduklarını dile getirerek, öğrencilere teşekkür etti.

Fakülte ve meslek yüksekokulu temsilcilerinin oy kullandığı seçimde Öğrenci Konseyi Başkanlığı’na, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği öğrencisi Yasin Coşkun seçildi. 

“BU BAŞARI EKİBİMİNDİR”
Seçim sonuçlarının ardından tebrikleri kabul eden Coşkun, başta ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Seçim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Güneş olmak üzere tüm akademik ve idari personele şeffaf ve adil bir seçim süreci yürüttükleri için teşekkür ederek; “Bugün gerçekleştirilen Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nı sadece ben kazanmadım, benimle birlikte sabahın ayazında okula çıkıp gelen, seçim çalışması yapan ekibim kazandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü bize rehber oldu: “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar” dedi.