NAZİ BENZETMESİ RAHATSIZLIGI

NAZİ BENZETMESİ RAHATSIZLIGI
AB parlemontasın'dan Nazi benzetmesi rahatsızlığı. demokratik bir ülkeyi Nazizm ile suçlaması kabul edilemez ! Almanya, tüm temel hakları garanti ediyor ve Erdoğan, tüm Avrupalıları rencide etti" ifadesine yer verildi.
Avrupa Parlamentosu, Türkiye ile ilişkilere ilişkin yayınladığı analizinde Türkiye'nin AB-Türkiye arasında birçok alanda işbirliği yapıldığı ancak geçen yıl içerisinde gerilimin arttığı vurgulandı.
Avrupa Parlamentosu, Türkiye ile ilişkilerin'de genel durum tespitinde . Avrupa Parlamentosu, resmi internet sitesinde AB-Türkiye ilişkilerine ilişkin analiz yayınlandı  Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, Türkiye'nin Hollanda ve Almanya'ya Nazi benzetmesini kınaması konusunda son derece netti ifadeleriyle başlayan analizde, AB-Türkiye arasında birçok alanda işbirliği yapıldığı ancak geçen yıl içerisinde gerilimin arttığı vurgulandı. Analizde Tajani'nın sosyal medya hesabından yaptığı " Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı'nın demokratik bir ülkeyi Nazizm ile suçlaması kabul edilemez. Almanya, tüm temel hakları garanti ediyor ve  Recep Tayip Erdoğan, tüm Avrupalıları rencide etti acıklamasında bulundu . Haber Fevzi aydoğdu