KİMSE KABÜL ETMEDİ SUÇLU OLAN ÇOCUKLARMI

KİMSE KABÜL ETMEDİ SUÇLU OLAN  ÇOCUKLARMI
Suriye İdlib'te dün'kü kimyasal saldırı sonrası ölü sayısı 150 ye ulaştı yaralıların birkısmı Türkiye 'ye getirildi . ABD saldırı nedeniyle Rusya ve İran'ı suçlarken, kimse suçu kabüllen 'medi suçlu mahsum çocuklar mı !

Suriye'de yine vahşet vardı Suriye'nin İdlib yakınındaki Han Şeyhun kasabasında kimyasal gaz kullanıldığı öne sürülen saldırı sonrası ölü sayısı 150 yükselirken, Rusya Suriye rejim uçaklarının muhaliflere ait bir kimyasal silah deposunu vurduğunu açıkladı.
Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi saldırıda ölenlerin 20'sinin çocuk olduğunu açıklandı
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Rusya ve İran'ı saldırıdan sorumlu tutarken, Astana barış süreci nedeniyle her iki ülkenin de ateşkesin garantörü olduğu ve bu nedenle mahsum çocukların ve sivillerin ölümünden sorumlu olduğunu vurgulandı .kimse suçu kabül etmedi!! 
Suriye'de Cumhurbaşkanı Beşar Esad rejimini destekleyen Rusya ise kimyasal saldırıdan muhaliflerin sorumlu olduğu açıklaması yaptı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İdlib'teki olayın muhaliflere ait kimyasal silah deposunun Suriye rejimine ait uçaklar tarafından bombalanması sonucu gerçekleştiği bildirildi.
Rus Savunma Bakanlığı saldırıya maruz kalanların gösterdiği belirtilerin, muhaliflerin daha önce düzenlediği kimyasal silah saldırılarıyla benzerlik gösterdiğini söyledi
İngiltere ve Fransa'nın talebiyle Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bugün konuyla ilgili toplanıyor. İngiltere, Fransa ve ABD Salı günü BM Güvenlik Konseyi'ne bir karar taslağı sunarak, saldırının araştırılmasını talep etti. Haber Fevzi Aydoğdu