GÜNSEL: "HEDEFİMİZ OTOMOBİLDE SERİ ÜRETİM"

GÜNSEL: "HEDEFİMİZ OTOMOBİLDE SERİ ÜRETİM"
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleriyle, Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından çalışmaları devam eden yerli otomobil üretiminde son aşamaya gelindiği duyuruldu.
 Haber:FATİH ŞAHİN

 (T.A.K.): Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İnovasyon Merkezi ve  AR-GE ekipleriyle, Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından çalışmaları devam eden yerli otomobil üretiminde son aşamaya gelindiği duyuruldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, KKTC'de  üretilecek araç ile ilgili gelinen son aşama 9 Ekim 2016 Pazar günü saat 11:00'de Yakın Doğu Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek toplantıyla basınla paylaşılacak.

Yakın Doğu Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, "Kurulacak olan Otomobil Fabrikası'nın detayları da bu toplantıda paylaşılacaktır. Hedefimiz, seri olarak üreteceğimiz araçları yurt dışına ihraç edip, ülke ekonomisine ciddi bir girdi sağlayarak, ülkemizin adının otomobil üreten ülkeler arasında yer almasını sağlamaktır" dedi.