3 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Camide Tecavüz..

3 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Camide Tecavüz..
Gaziantep'te 3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 Suriyeli, caminin içinde tecavüz etmeye kalkıştı. Çocuğunun kaybolduğunu fark eden anne, camiye anons yaptırmak için gidince, dört caniyi evladına tecavüz etmeye çalışırken yakaladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftada Alanya'da Suriyeli olduğu öğrenilen bir sapık küçük bir kız çocuğuna sarkıntılık etmiş vatandaşlar tarafından dövülerek polise teslim edilmişti..
Gaziantep Göllüce Mahallesi'nde bir caminin mescidi içinde 3 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmeye çalışan 4 Suriyeli şahıs, çocuğun annesi tarafından suçüstü yakalandı. Kan donduran olayın şokunu yaşayan anne: Kayıp oğlumu camiden anons ettirmek için oraya gittim, camiden anons edilirken oğlumun "buradayım anne.." çığlığını duydum, koşarak sesin geldiği mescide girdim, oğlumun çırılçıplak soyulduğunu görünce dondum kaldım, Arapça konuşan ve Suriyeli olduklarını anladığım şahıslar beni de darp edip kaçtılar.. Olayın ortaya çıkmasıyla Gaziantep ayağa kalktı.. Bayramın 1. günü Alanya'da da Suriyeli bir sapık küçük bir kız çocuğuna benzer bir yaklaşım sergilemiş vatandaşların durumu zamanında fark etmesi ile sapık etkisiz hale getirilmişti..
Gaziantep Güneş Gazetesinde yer alan iddialar kan dondurdu, Önceki gün Alanya'da bir çocuk parkında köpeğini gezdiren 12 yaşındaki kız çocuğuna 3 Suriyeli'nin tecavüz girişimi, ardından Gaziantep'ten gelen tecavüz girişimi son günlerde büyük tepki toplayan "Suriyelilere vatandaşlık" tartışmalarını haklı çıkarıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Suriyeli kardeşlerimize Türk vatandaşlığı vereceğiz" açıklamasını yaptığı gün Hatay Reyhanlı'da 2 Suriyeli hazırladıkları bombanın ellerinde patlamasıyla ölmüştü..


3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÇIPLAK, CAMİİ İÇİNDE VE 4 SURİYELİ ADAM.  

3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 Suriyeli, caminin içinde tecavüz etmeye kalkıştı. Çocuğunun kaybolduğunu fark eden anne, camiye anons yaptırmak için gidince, dört caniyi evladına tecavüz etmeye çalışırken yakaladı.

Annenin yardım çığlıklarını çevredekilerin duymasından korkan caniler kaçarak kayıplara karıştı. Olay sonrası ayaklanan Göllüce Mahallesi sakinleri binlerce kişi ile İpek Yolu’nu trafiğe kapatarak, “Tecavüze son” sloganları attı. Kalabalık, TOMA ve akreplerin gelmesi ile ikna edilerek olaysız bir şekilde dağıldı. 


"BURADAYIM ANNE KURTAR BENİ.." ÇIĞLIĞI..

Göllüce Mahallesi’nde 3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 Suriyeli tarafından tecavüz girişiminde bulunuldu. Göllüce Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisinde taziye evine bir yakının taziyesi için gelen ailenin 3 yaşındaki erkek çocuğu M.B.K. adlı çocuk 4 Suriyeli tarafından kaçırıldı. Çocuklarının ortadan kaybolması üzerine mahallede çocuğu aramaya başlayan aile, cadde, sokak, park ve dükkanlarda çocuğunu aradı. 3 yaşındaki M.B.K.’nın annesi, çocuğunun kaybolduğunu anons etmek için sosyal tesisin yakınlarındaki Temizyürek Cami’sine gitti. Anonsu yaparken çocuğunun, “buradayım anne kurtar beni..” çığlığını duyan anne, çocuğunun sesinin caminin giriş kapısındaki ön mescidinden geldiğini anladı. Bunun üzerine anonsu bırakarak sesin geldiği yere doğru giden anne, 3 yaşındaki oğlunun kıyafetlerinin tamamen çıkarıldığını ve 4 kişi tarafından tecavüz edilmeye çalışıldığını gördü. 


SURİYELİ SAPIKLAR ANNEYİ DARP EDİP KAÇTI

Tacizcilere müdahale ederek çocuğunu kucağına alan anneyi bir süre darp eden tacizciler mahallelinin tepkisinden çekinince camiden hızla uzaklaştılar. Arapça konuşmalarından Suriyeli oldukları anlaşılan ve kimsenin tanımadığı 4 Suriyelinin bulunması için emniyet çalışma başlatırken, tacizciler henüz yakalanamadı.

ÇOCUĞUN İFADESİ ALINDI

Camide tacize uğrayan 3 yaşındaki M.B.K.’nın vücudunun çeşitli yerlerinde diş izi ve morluklara rastlanırken, yaşadığı olayın şoku ile büyük bir korku yaşayan ve yürümekte zorluk çeken çocuk annesinin kucağında Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavisi uygulanan ve tecavüz bulgusu rastlanmayan çocuk taburcu edildi. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunu görmek için olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı da çocuğun durumu hakkında bilgi aldı.