Patlıcan Fideleri Toprakla Buluştu

Patlıcan Fideleri Toprakla Buluştu
Bu yıl 5.si düzenlenecek Kumluca Domatexpo Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı için istişare toplantısı yapıldı.
 Bu yılki Teması Domates ve Fidecilik olan fuarın toplantısına Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve Antalya Fideciler Birlik Başkanı ve Antalya'da  faaliyet gösteren Fide Üreticileri katıldı.
FUARA TARIM BAKANIN DAVET EDİLMESİ VE KATILMASI TALEBİ

Toplantıda Fide Üreticilerinin önerilerini, sektörün taleplerini dinleyen Milletvekili Atay Uslu örtüaltı sebze yetiştiriciliğinin Türkiye'de öncüsü olan Batı Antalya'da, Kumluca'da  düzenlenecek fuarın tarım sektörü için önemli olduğunu ifade etti. Sektör temsilcileri ve Çiftçiler Tarım Fuarı'na ve seralarda ilk hasata Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın davet edilmesi talebine, Atay Uslu Sayın Bakanımıza davetimizi ileteceğim diyerek  gerekeni yapacağı sözünü verdi.

ÖRTÜALTI ÜRETİMİNİN ÖNEMLİ SAÇ AYAĞI FİDECİLİK VE TOHUMCULUK

Atay Uslu toplantıda şunları ifade etti: "Türkiye Tarımda büyüyor, bu gün Avrupa'nın en büyüğü. Çiftçimiz bilinçli, fide ve tohum sektörümüz ileri üretim teknolojisi ile çalışıyor. Tarımın hem üretim hem de pazarlama açısından desteklenmesi için çalışıyoruz"

PATLICAN FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU 

Atay Uslu ve beraberindeki heyet ardından Kumlucanın Beykonak Mahallesinde çiftçilerle buluştu. Ardından  fide dikimi yapılan örtü altı Alanları ziyaret etti, çiftçilere bereket diledi.  Ak Parti Milletvekili Atay Uslu ve beraberindeki heyet bir serada da  patlıcan fidesi dikimi yaptı.