Milletvekili Uslu'dan Okullara Ziyaret

Milletvekili Uslu'dan Okullara Ziyaret
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk haftası nedeniyle Finike, Kumluca, Kaş ve Demre ilçelerinde okul ziyaretleri yaptı, törenlere katıldı.

 Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesinde Finike  Lisesini, Şehit Nurettin Tek Ortaokulunu ve Çavdır ilkokulunu, Kumluca ilçesinde Sultan Alpaslan ilkokulunu, Demre ilçesinde Demre Anadolu İmam Hatip Lisesini, Kaş ilçesinde ise Kalkan İlkokulunu  ziyaret etti.


 BİLGİ VE İRFAN BERABER OLMALI
Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı açıklamada ; " Öğretmenlik Memurluk değildir. Her öğretmen bir akademisyendir. Öğretmenlerimizi öğretirken araştıran ve kendilerini  sürekli yenileyen akademisyenler olarak görüyorum.  Muasır medeniyet üstüne erişimi için  Çocuklarımızın çok iyi yetiştirilmesi gerekiyor. Hem çalışan, hem bilen, hem hem seven, hem de ahlaklı bir gençlik hedefimiz. Çocuklarımıza bilginin yanında sevgi, saygı ve irfan kodlarını da kazandırmak zorundayız. . Çocuklarımıza Sevmeyi, sevilmeyi, sevdirmeyi doğal bir refleks olacak şekilde öğretmeliyiz." dedi.
Milletvekili Atay Uslu İlköğretim haftası nedeniyle ziyaret ettiği okullarda, öğretmenler ve öğrenciler ile bol bol sohbet etti, gelen taleplerin giderilmesi için yetkililerle görüşmeler yaptı.