Manavgat’ta Tur Minibüsü Devrildi

Manavgat’ta Tur Minibüsü Devrildi
Manavgat'ta Alman turistleri taşıyan bir tur minibüsü havanın yağışlı olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje devrildi..

Manavgat"ta Alman turistleri taşıyan tur minibüsü havanın yağışlı olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje devrildi. Kazada 3 kişi öldü, 1"i ağır 11 kişi de ağır yaralandı.

Antalya Havalimanı'ndan aldığı turistleri götüren 02 DB 595 plakalı minibüs  Manavgat'ta yağışlı hava nedeni ile kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yola savrulan minibüs ters yöne dönerek refüjdeki palmiye ağaçlarına çarptıktan sonra durabildi. Aracın hurdaya döndüğü kaza yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye kazada sıkışanları aracı keserek dışarı çıkarırken, kazada yaralananlar ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Kazada kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi öldü, 11 kişi de ağır yaralandı. Yaralananlardan birinin 1 yaşında olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemeden sonra Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Minibüs sürücüsü Ö.A., jandarma tarafından gözaltına alındı.