Konyaspor Konvoyu Tekrar Taşlandı

Konyaspor Konvoyu Tekrar Taşlandı
Alanyaspor taraftarları olayların ardından Alanya Tünel çıkışında toplandı. Öfkeli taraftar Konya konvoyunu Alanya Tünel çıkışında yeniden taşladı.

 Bugün gerçekleşen Alanyaspor Konyaspor karşılaşmasından sonra çıkan olayların ardından Alanyasporlu taraftarlar Alanya Tünel çıkışında yeniden toplandı.

Konyaspor'lu taraftarların stada torpil soktuğu ve bunu ailelerin bulunduğu bölüme doğru fırlattıkları ve iki tane çocuğun önünde patlaması nedeni ile taraftarların daha da öfkelendiği iddia ediliyor.

Bu arada stad çıkışında ilerleyen Alanyasporlu taraftarları polis Alanya Adliyesi önünde durdurdu. Polis taraftarların ilerlemesine izin vermedi. Alanya emniyeti tüm ekiplerini çevre yoluna sevketti. Taraftarlar yürüyerek yola devam etti. Sosyal medya üzerinde polisin Alanyaspor taraftarlarına çevre yolunda müdahale ettiği iddia edildi.

Konyasporlu futbolcuları taşıyan konvoy ise polis koruması eşliğinde Alanya'yı terk etti. Konyasporlu futbolcuları taşıyan konvoyun sorunsuz bir şekilde Alanya'dan çıkmasına taraftarlar tarafından müsade edildi.

Konyasporlu futbolcuları taşıyan konvoyun ardından çıkış yapan taraftar konvoyu ise futbolcular kadar şanslı değildi.

Konyasporlu taraftarları taşıyan otobüsler Alanya tünel çıkışında Alanyasporlu taraftarlar tarafından tekrar taşlandı..