Antalya’da Düzenlenen IŞİD Operasyonundan Yasak Aşk Çıktı

Antalya’da Düzenlenen IŞİD Operasyonundan Yasak Aşk Çıktı
Antalya'da polis ekiplerinin canlı bomba ihbarını değerlendirerek yaptığı operasyonda çok sayıda IŞİD dökümanı ele geçirildi. Yapılan incelemede iki IŞİD militanının yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi"ni Gaziantep"den arayan bir ihbarcı, kentte bulunan canlı bombanın isim ve adreslerini ihbar etti.

POLİS EKİPLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul"un talimatı ile Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, 20 Temmuz günü aldığı ihbarı değerlendirerek, canlı bomba olarak ihbar edilen 33 yaşındaki M.A.A ve birlikte yaşadığı 26 yaşındaki S.Ç isimli kadının Kepez"de kaldıkları eve operasyon düzenledi.

OPERASYONDA CANLI BOMBA DÜZENEĞİ BULUNMADI

Özel Harekat Şubesi polislerinin de destek verdiği operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu M.A.A.'nın ve S.Ç.'nin evinde canlı bomba düzeneği bulunmadı. Ancak evde çok miktarda Daeş propagandasına yönelik dökümanlar,canlı bomba olarak eğitim gördüklerine dair belgeler ele geçirildi.

YASAK AŞK YAŞADIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Bu arada S.Ç.'nin Gaziantep'de başka birisiyle evli olduğu,buna rağmen kocasını terk edip, M.A.A ile birlikte yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İHBARI ALDATILAN KOCANIN YAPTIĞI DEĞERLENDİRİLİYOR

Gözaltına alınan ve ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan M.A.A ve S.Ç., Antalya L Tipi cezaevine gönderilirken, ihbarı yapan kişinin "Aldatılan koca" olma olasılığı polis tarafından değerlendiriliyor.