Alanya Uyuşturucuya "Yeter Artık" Diyor

Alanya Uyuşturucuya "Yeter Artık" Diyor
Alanya'daki uyuşturucu sorunu artık vatandaşı isyan ettirdi. Son olarak Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Haydar Yıldız harekete geçmek için sosyal medya üzerinden düğmeye bastı.
Alanya'da geçtiğimiz günlerde uyuşturucu nedeni ile kaybedilen canlar gözleri Alanya'daki uyuşturucu Tacirlerine, Baronlarına ve Torbacıalara çevirdi. Alanya'da kötü giden Turizm sezonunun ardından günden güne artan uyuşturucu ticaretinin İlköğretim okullarında kadar düşmesi vatandaşa "YETER ARTIK......." detirtti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde İstanbul'da da Mahalleliler gece gündüz nöbet tutarak uyuşturucu tacirlerini mahallelerine sokmamışlar, Mahale muhtarınında desteği ile aralıksız nöbet tutmaya başlamışlardı.

Konu ile alakalı olarak Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Haydar Yıldız şunları söyledi; "Alanya ilçemizde uzun zamandan beridir devam eden bir uyuşturucu sıkıntısı var. Her sokağımızda uyuşturucu içiliyor ve satılıyor. Gençlerimiz demiyorum bakın, şu an çocuklarımız uyuşturucu mağduru durumunda. Okullarımızda sıkıntımız var. Yarın bu torbacılar, asker polis dinlemeden, Hepimizin çocuğunu pençesi altına alabilir!

Emniyet güçlerine sesleniyoruz, bunları düşünerek önlem alın ve tolerans göstermeyin eğer, bu zıkkımdan çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm Alanya halkını koruyamıyorsanız, İsimlerini 10 yaşındaki çocukların bile bildiği ,bazılarının vatan sever kisvesi altına bazılarınında direk bölücü terör örgütlerinin altına saklandığı , bu şahsiyetsiz, kişiliksiz ** oğullarına,
Alanya halkı kendisi müdahele edecektir, evlat acısıyla göz yaşı dökmektense bu yolda dökülecek kanımız helaldir!
Allah bu yolda yardımcımız olacaktır!"