Alanya'da Tüp Patlaması

Alanya'da Tüp Patlaması
Alanya'da gaz kaçağı nedeni ile olduğu belirtilen patlamada bir kişi yaralandı. Yaralanan kişinin restoranın aşçısı olduğu öğrenildi. Yaralı helikopterle İzmir'e sevk edildi.
Atatürk Caddesi'ndeki Mola Kavşağı'nda Köseoğlu İş merkezi atlından Mahmut Yıldırım'a ait dönercide sabah 07.07'de patlama oldu. Güvenlik kameralarından yansıyan patlamanın şiddetiyle ilk başta ne olduğunu anlamak pek mümkün olmazken çevredeki vatandaşlar kısa sürede patlama alana yardım amacıyla koştu. Aşçı Hüseyin Koçak'ın  içerde olduğunun fark edilmesi ile olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansına alınarak Alanya Devlet Hastanesine sevk edildi. Patlamanın yaşandığı dönerci yanındaki fotoğrafçı ve arkasındaki çay ocağı kullanılamaz hale geldi. Patlamanın şiddetiyle bitişiğindeki apartmanın altından bulunan eczane ve restoranda da maddi hasar meydana geldi. Duvarlar çökerken iş merkezinin elektrik sayaçlarının da yerinden çıktığı görüldü.
YARALI İZMİR'E SEVK EDİLDİ
Vücudunun ön kısmı ve yüzünde üçüncü derece yanık oluşan Hüseyin Koçak'a ilk müdahale Alanya Devlet Hastanesi'nde yapılmasının ardından ambulans helikopterle İzmir'e sevk edildi. Bilinci açık olan Koçak'ın tedavisi İzmir Bozyaka eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde devam edecek.